Om oss

BoråsHem är ett passionerat företag inom byggbranschen som består av 4 affärsområden. BH Takgruppen, BH montagegruppen, BH Projektledning samt BH Projekteringsgruppen. Under vårt tak har vi samlat marknadens vassaste medarbetare där vi består av erfarenheter som sträcker sig mer än 40 år tillbaka. Våra medarbetare består av seniora Ingenjörer, projektledare, designers och snickare
Vi värdesätter kvalitet och hållbarhet i varje byggprojekt. Genom att använda rätt material och moderna byggtekniker strävar vi efter att bygga hus som inte bara är estetiskt tilltalande utan också håller över tid och ger er marknadens mest energisnåla hus. Med vårt engagemang för kvalitet och professionalitet ser vi fram emot att vara din pålitliga partner för att förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet eller projektet.

Hemligheten för ett ekonomiskt lönsamt projekt ligger i Noggrann planering, noggrant utvalda byggmaterial samt välarbetade arbetsrutiner. Dessa 3 grenar gör oss till Sveriges vassaste och mest konkurrenskraftiga byggföretag. Som beställare behöver ni inte kämpa för att hålla nere byggkostnaden, vi gör det åt er!

Skapa en Hållbar och Vacker Framtid Tillsammans

Förverkliga Dina Drömmar

Välj Boråshem för ditt nästa byggprojekt och låt oss tillsammans förvandla din dröm till verklighet. Vi ser fram emot att vara en del av din resa och skapa en hållbar och vacker framtid tillsammans.

Vi värdesätter nära kommunikation och tillgänglighet för våra kunder. Genom att erbjuda snabba svar och vara lyhörda för deras behov strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera en smidig byggupplevelse.

Vår höga kundnöjdhet och det ständiga förtroendet från våra kunder är vad som driver oss framåt. Vi är stolta över att ha byggt ett rykte om excellens, pålitlighet och professionellt utförda projekt.

Behöver du hjälp? Kontakta oss

073-723 22 27

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.