Montagetjänst

BH Montagegruppen hjälper privatpersoner och arbetsgivare med montagetjänster. Vårt montageteam består av 2 lag, ett snickarlag som hjälper er med allt från stommresning till färdigt hus, samt ett utbildat montage-team som hjälper er med montage av säkerhetsanordningar så som bro och väg räcken.

Stomresning

Önskar du få hjälp med Stomresning? Vi kan hjälpa er med konstruktion, planering, materialinköp, kommunala handlingar samt utförandet så att uppförandet av ert hus sköts på ett arbetsmiljövänligt sätt av våra erfarna snickare.

Färdig vägg och tak

Denna tjänsten styr du som privatperson/arbetsgivare över. Du bestämmer helt enkelt hur stor del av arbetet du vill att Bh montagegruppen ska göra.

Ett exempel är att Bh Montagegruppen gör huset färdigt från utsidan och fram till färdig invändig gips. Då kan du sköta målningen och golvläggningen själv.

Kök och badrumssrenovering

Planerar du att renovera ditt kök? Vi hjälper dig från planering/projektering till färdigställande. Håll nere er kökskostnad genom att välja ett kök från våra samarbetspartners, Marbodal kök.

Terasser

Vårt team hjälper dig med kalkyl, planering och montage av terasser och altaner av alla slag. Genom noggrann planering kan vi tillsammans utföra ert altanbygge till ett oslagbart pris.

Fler Tjänster

Vi erbjuder även

Kalkyl
Upphandling
Ritningar
Färdiga husmodeller
Attefallshus

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.